loading...
شیعه
محمد فريد بازدید : 189 شنبه 12 اسفند 1391 نظرات (4)

دانلود میکس صوتی ترتیل و ترجمه گویای قرآن کریم به صورت آیه به آیه، با قرائت مشاری العفاسی و شاطری و با ترجمه آیت الله مکارم شیرازی با صدای کبیری. 

از ویژگی های این مجموعه:  فرمت MP3 فایل ها و قابلیت ذخیره و گوش دادن در کامپیوتر، موبایل و دیگر پخش کننده های دیجیتال، حذف آیه هایی که سجده واجب دارند و ذکر تنها ترجمه آنها، امکان دانلود به صورت یکجا و مجزا و  پخش آنلاین

محمد فريد بازدید : 118 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)

بي ترديد هيئت نظارت و بررسي كننده صلاحيت نامزدها كه از افراد مؤمن و انقلابي تشكيل شده است، با توجه به اسناد خيانت آشكار اين عده، صلاحيت نامزدهاي آنان براي تصدي رياست سازمان نظام پزشكي را رد مي كند و به چند نفري كه ده ها خيانت و جنايت عليه مردم وطن خويش مرتكب شده اند اجازه نفوذ در سازمان نظام پزشكي و در دست گرفتن بخش عمده اي از چرخه بهداشت و درمان كشور را نمي دهد.

حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: اوايل تابستان سال 1365 بود. جنگ تحميلي نه فقط در مرزهاي آبي، خاكي و هوايي ميهن اسلامي با بيشترين حجم تبادل آتش ادامه داشت، بلكه دامنه جنگ به شهرهاي دور از جبهه هاي نبرد نيز كشيده شده بود.رژيم بعثي عراق علاوه بر استفاده از بمب هاي شيميايي و مدرن ترين ادوات و تجهيزات جنگي در جبهه ها، به بمباران مناطق مسكوني و موشك پراني به شهرها نيز روي آورده بود و همه روزه افزون بر تعداد زيادي مجروح جنگي كه براي مداوا به پشت جبهه ها منتقل مي شدند، مجروحان ناشي از بمباران و موشك باران شهرها نيز به شمار آنها اضافه شده بود.

هر دو ابرقدرت آن روز شرق و غرب، كشورهاي اروپايي و شيوخ عياش و ديكتاتور عرب، به طور رسمي و اعلام شده از صدام حمايت مي كردند و آخرين و مدرن ترين تسليحات روز را در اختيارش قرار داده بودند.


اكنون كساني كه آن روزها را نديده اند- نسل هاي سوم و چهارم انقلاب- حال و هوا و شرايط آن روز ميهن اسلامي را در ذهن خود به تصوير بكشند.

كشوري برخاسته از يك انقلاب پيروز و درگير جنگي تمام عيار كه به قول «جيمز ولسلي» رئيس اسبق سازمان سيا؛ «جنگ ايران با همه قدرت هاي بزرگ دنيا بود».

كشوري در محاصره- تقريبا- كامل اقتصادي. كارخانه ها و پالايشگاه هاي ويران شده، سرمايه هاي بلوكه شده در بانك هاي خارجي، تاسيسات بمباران شده و در همان حال فشارهاي بي وقفه سياسي و تبليغاتي عليه كشورمان در اوج بود، آمريكا سكوهاي نفتي ما را در خليج فارس بمباران مي كرد. عراق با هواپيماهاي سوپر اتاندارد فرانسوي و موشك هاي هدايت شونده ليزري «اگزوسه» كشتي هاي نفتي ما را منهدم مي كرد.

هواپيماهاي آواكس و موشك هاي «سايد بايندر» آمريكايي، ميگ هاي پيشرفته و موشك هاي اسكادبي شوروي، بمب هاي شيميايي و تانك هاي لئوپارد آلماني، دلارهاي سعودي و كويتي و... همه براي از ميان برداشتن نه فقط ايران اسلامي، بلكه به قول «واين برگر» وزير جنگ وقت آمريكا، «براي نابودي ملتي به نام ملت ايران» به ميدان آمده بودند و... بديهي است كه يكي از ناگوارترين پي آمدهاي آن دوران، شمار فراوان رزمندگان مجروح شده اسلام- يعني برترين بندگان خدا و خيل عظيم اولياءالله- بود كه به مداوا و مراقبت هاي پزشكي نياز مبرم داشتند و اين، افزون بر نياز ساير بيماران به مداوا بود كه همگي پاره هاي تن ملت و پايگاه اقتدار مردمي نظام اسلامي بودند.


حالا و در اين حال و هوا، اگر جمعي از پزشكان كشور با سوءاستفاده از سلطه غيرقانوني خود بر سازمان نظام پزشكي و به بهانه هاي واهي و يا هر علت ديگر، دست به اعتصاب بزنند و بيماران و مجروحان نيازمند به درمان را در بيمارستان ها و مراكز بهداشتي به حال خود رها كنند، چه واژه اي جز خيانت، وطن فروشي، همكاري با دشمن و ده ها واژه پلشت ديگر مي تواند عمق جنايتي را كه مرتكب شده اند بازگو كند؟!...


روز 23 تيرماه 1365 و در شرايطي كه به آن اشاره شد، سازمان نظام پزشكي ايران از همه پزشكان، داروسازان و پيراپزشكان و پرستاران خواسته بود كه دست از كار كشيده و اعتصاب كنند. اين حركت سازمان نظام پزشكي كه خبر آن از چند روز قبل با آب و تاب و ذوق زدگي از رسانه هاي بيگانه اعلام شده بود، بعد از وقوع نيز بازتاب گسترده اي در رسانه هاي مورد اشاره داشت كه با تقدير و تشكر از گردانندگان وقت سازمان نظام پزشكي همراه بود.

آن روزها تعداد پزشكان كشورمان بسيار كمتر از شمار مورد نياز بود تا آنجا كه در بسياري از مناطق، پزشكان خارجي- عمدتا هندي و بنگلادشي- به كار گرفته شده بودند. گفتني است يكي از بركات! آن ماجراي پلشت، تصميم نظام به گسترش كيفي و كمي دانشگاه هاي پزشكي بود تا آنجا كه امروزه به لطف خداي مهربان نه فقط به لحاظ كيفي در دنياي پزشكي امروز، يكي از مطرح ترين ها هستيم بلكه از نظر تعداد فراوان پزشكان نيز در رده هاي بالايي قرار داريم و در برخي از موارد نياز ساير كشورها را نيز تامين مي كنيم.


پزشكان و پرستاران و ساير كادرهاي درماني متعهد و پاكباخته كشورمان اما، با حضور يكپارچه و تلاش بي وقفه خود در مراكز درماني تودهني محكمي به مسئولان وقت نظام پزشكي زدند و شماري از كادرهاي همراهي كننده با گردانندگان بي صفت آن روز سازمان نظام پزشكي را خجالت زده كرده و به پشيماني كشاندند.


آن روزها، سازمان نظام پزشكي كه ساختار آن از دوران طاغوت دست نخورده باقي مانده بود امتياز صدور كارت نظام پزشكي، رسيدگي به تخلفات پزشكان و... را در دست داشت بي آن كه در مقابل مردم و نظام پاسخگو باشد از اين روي با سوءاستفاده از در اختيار داشتن امتيازات ياد شده، مي كوشيد كادرهاي پزشكي را وادار به اطاعت كند! مديريت بر اين سازمان در زمان طاغوت با گماردن نيروهاي مورد تاييد ساواك اعمال مي شد.


امروزه اگرچه ساختار سازمان نظام پزشكي تغيير يافته و با نمونه هاي مشابه در دنيا انطباق پيدا كرده است ولي اين سازمان كماكان از امتيازات و اختيارات فراوان و تعيين كننده اي برخوردار است كه براي تضمين و اطمينان از جهت گيري اين سازمان به نفع مردم، بايستي مديريت سازمان به افراد با صلاحيت، مردم دوست و مومن و متعهد سپرده شود كه خوشبختانه اين ساز و كار در سازمان نظام پزشكي پيش بيني و به صورت قانون درآمده است.


و اما، آنچه نگارش اين يادداشت را ضروري كرده است، تلاش سازمان يافته و ديكته شده عوامل وطن فروش فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 براي در اختيار گرفتن رياست و مديريت اين سازمان است.

در اين پروژه تعداد اندكي از پزشكان كه مطابق اسناد موجود، در جريان فتنه 88، آشكارا از سوي مديريت بيروني فتنه به كار گرفته شده و كارنامه سياه و ثبت شده اي از خيانت به مردم وطن خويش دارند براي تصدي رياست سازمان نظام پزشكي در ششمين دوره انتخابات اين سازمان خيز برداشته اند.

بي ترديد هيئت نظارت و بررسي كننده صلاحيت نامزدها كه از افراد مؤمن و انقلابي تشكيل شده است، با توجه به اسناد خيانت آشكار اين عده، صلاحيت نامزدهاي آنان براي تصدي رياست سازمان نظام پزشكي را رد مي كند و به چند نفري كه ده ها خيانت و جنايت عليه مردم وطن خويش مرتكب شده اند اجازه نفوذ در سازمان نظام پزشكي و در دست گرفتن بخش عمده اي از چرخه بهداشت و درمان كشور را نمي دهد.

چرا كه خيانت آنان در جريان فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 بارها از خيانتي كه سردمداران نظام پزشكي در اعتصاب تيرماه سال 1365 مرتكب شدند، زشت تر و نفرت انگيزتر بوده است. خودتان قضاوت كنيد. آيا كساني كه براي مقابله با نظام اسلامي و عليه هموطنان خود با منافقين و بهايي ها و سلطنت طلب ها و كومه له و گروه عبدالمالك ريگي ائتلاف مي كنند، بيشتر آمادگي خيانت دارند يا فلان گروه پزشكان طاغوتي حاكم بر نظام پزشكي در سال 1365؟!

آنها در سال 1365 دست از كار كشيدند و اينان با تروريست هاي منفوري نظير منافقين عليه مردم وطن خود همكاسه شدند.

نتانياهو از آنان با عنوان «بزرگترين سرمايه اسرائيل در ايران» ياد كرد و اين چند نفر كه نام و امضاي آنها پاي چند بيانيه به حمايت از فتنه آمده است، نه فقط به رگ غيرتشان برنخورد، بلكه در بيانيه هاي مورد اشاره از فتنه رسما آمريكايي و اسرائيلي حمايت و به حمايت خود افتخار!! هم كردند.

به نفع اسرائيل و آمريكا شعار دادند، به ساحت عاشورا اهانت كردند، مسجد آتش زدند، تصوير حضرت امام(ره) را پاره كردند، آدم كشتند و... اين موارد كه فقط اندكي از بسيارهاست كه قابل انكار نيست! هست؟! بنابراين سؤال اين است كه چگونه و با كدام توجيه منطقي و مردم دوستانه مي توان صلاحيت آنان - كه خوشبختانه در جامعه شريف پزشكي كشورمان تعدادي بسيار اندك هستند- را براي تصدي رياست سازمان نظام پزشكي كشورمان تاييد كرد؟! و چه تضميني هست كه اين چند نفر در بزنگاه هاي حساس به نفع دشمنان بيروني در چرخه سلامت و درمان كشور دست به اخلال نزنند؟! مگر در جريان فتنه 88 خيانتي بارها نفرت انگيزتر از آن مرتكب نشدند؟!


گفتني است كه قرار است ابتدا دو تن از اين چند نفر كه مي دانند صلاحيتشان رد خواهد شد، اعلام نامزدي كنند و بعد از رد صلاحيت با مظلوم نمايي! روي نفر سوم سرمايه گذاري كنند! قرار است نفر سوم به ظاهر از فتنه اعلام برائت كند ولي تا آنجا كه كيهان باخبر است اين نفر سوم نيز يكي ديگر از همين فتنه گران است كه نام و امضاي او پاي بيانيه هاي حمايت از سران و عوامل فتنه ديده مي شود.

محمد فريد بازدید : 89 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)
نویسنده مسلمان هافینگتون‌پست، در مقاله‌ای تحت عنوان (چرا برای تماشای فیلم سی‌دقیقه پس از نیمه‌شب نرفتم؟» می‌نویسد: این فیلم همچون دیگر فیلم‌های هالیوود میان مسلمانان واقعی و تروریست‌های اسلام‌نما فرقی قائل نمی‌شود. به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ «یاسمین حسین» نویسنده مسلمان هافینگتون پست در مقاله‌ای تحت عنوان «چرا برای تماشای فیلم سی دقیقه پس از نیمه شب نرفتم؟»، می‌نویسد: آخرین فیلم سینمایی که در مورد مبارزه با تروریست ساخته شده، «سی دقیقه پس از نیمه‌شب» نام دارد که هم‌اکنون در حال اکران است. داشتم به این فکر می‌کردم که می‌توان برای تماشای این فیلم رفت یا نه؟ البته تردید من در رابطه با تماشای این فیلم تنها بابت این نیست که صحنه‌های شکنجه در این فیلم بسیار به تصویر کشیده شده و به طور کلی آن را عملی کاملا طبیعی نشان می‌دهند، آنچنانکه یکی از دوستان نزدیکم می‌گفت این صحنه‌ها به قدری دردآور است که تو مجبور می‌شوی وسط فیلم سالن را ترک کنی. بلکه از تمام این مسائل که بگذریم، ترس من از رفتن برای تماشای این فیلم این است که من یک بانوی محجبه هستم.شما ممکن است از خودتان بپرسید که حجاب چه ربطی به این مسئله دارد؟ اگر بخواهم صادق باشم، باید بگویم: از همه جهات مربوط است. همزمان با این‌که به عنوان یک زن جوان آمریکایی مسلمان در فلوریدای جنوبی بزرگ می‌شدم، بزرگترین مشکلم پوشیدن حجاب بود. 9 ساله بودم که تصمیم گرفتم محجبه شوم، این مسلئه همه، حتی خانواده‌ام را نیز متعجب کرد، والدینم اعتقاد داشتند که برای این مسئله باید کمی بیشتر صبر کنم، از آنجایی‌که مصمم و کله‌شق بودم، هر طور که بود محجبه شدم و بماند که چه‌ها بر من گذشت. به عنوان مسلمانی که ظاهر من نیز بیانگر این مطلب است، برای رفتن به سالن سینما برای تماشای چنین فیلمی، به شدت احساس عدم امنیت و ناراحتی می‌کنم. «سی‌دقیقه پس از نیمه‌ شب» از آن دست فیلم‌های هالیوودی است که باعث می‌شود منِ مسلمان برای چیزی احساس گناه کنم که به هیچ‌عنوان ربطی به من ندارد. بدیهی است، که من قادر به تشخیص این مطلب هستم که شخصیت‌های این فیلم و دیگر فیلم‌های هالیوودی به من ربطی ندارند و انگیزه اعمالی که برخی از تروریست‌ها با ادعای مسلمان بودن انجام می‌دهند، ربطی به اسلامی که من به آن عشق می‌ورزم و با آن بزرگ شده‌ام ندارد، ولی متاسفانه حقیقت این است که هرکسی در آمریکا قادر به تفکیک این دو از یکدیگر نیست. «یاسمین حسین» در ادامه این مقاله می‌افزاید: به عنوان کسی که در انجمن امور مسلمانان در واشنگتن دی‌سی فعالیت می‌کنم و با جوانان مسلمان آمریکایی سر و کار دارم، آنها را ترغیب می‌کنم که شغل آینده‌اشان را در دولت، رسانه، تجارت، تکنولوژی و حتی هالیوود انتخاب کنند، بسیاری از این جوانان می‌خواهند جزئی از هالیوود باشند ولی زمانی‌که می‌بینند در این صنعت سینمایی چهره‌ای منفی از دین و اعتقاداتشان به تصویر کشیده می‌شود، به شدت سرخورده می‌شوند، ولی وجود افراد موفقی چون «فاران طاهر»، بازیگر، «سمیر اسعد غاردیزی»، فیلمنامه‌نویس و «ایمن ظواهری»، کارگردان برنده جایزه ایمی، در سینمای هالیوود، باعث امیدواری آنهاست. فیلم‌هایی چون «سی‌ دقیقه پس از نیمه‌ شب» و برنامه‌هایی چون «هوم‌لند»، اساسا بر محیطی پر از ترس، سوءتفاهم و بی‌اعتمادی دامن می‌زنند. چنین فیلم‌هایی این سوال را در ذهن مخاطب به وجود می‌آورد که آیا همسایه‌هایشان، همکارانشان و حتی آن عابر پیاده با محاسن بلند یا کوفی (نوعی کلاه) به سر، شهروند خطرناک و یا مشکل‌داری است؟ از حادثه 11 سپتامبر به بعد، مسلمانان و هر آنکه با آنها در ارتباط است چه به لحاظ روانی و چه به لحاظ لفظی به شدت مورد ظلم بوده‌اند. براساس گزارش‌های اف‌بی‌ای از جرایم متعصبانه با ریشه اسلام ستیزی، بین‌ سال‌های 2009 و 2010، بیش از 50 درصد افزایش یافته است. «یاسمین حسین» در پایان این مطلب، متذکر شد: زمان آن رسیده که هالیوود در به تصویر کشیدن موضوعات حساس که در سطح وسیعی بازخورد دارد، تجدید نظر کند، زمان آن رسیده که این صنعت سینمایی از دامن زدن به سوءتفاهم‌های موجود در جامعه‌امان و ایجاد محیط پر از رعب و وحشت پرهیز کند، 2012 برای جامعه‌امان سالی پر از تاریکی و وحشت بوده است، سالی با آمار بالای خشونت و کشتار با اسلحه که به مردم جامعه‌امان بالاخص کودکانمان به شدت آسیب رساند. اکنون ضروری به نظر می‌رسد که هالیوود به نقش غیرقابل انکاری که در به وجود آمدن جامعه و فرهنگ خشن امروز آمریکا داشته، اعتراف کند. امروز نباید یک زن جوان با هر دین و مذهبی، از اینکه می‌خواهد برای تماشای یک فیلم به سینما برود، تا این اندازه بترسد.!

محمد فريد بازدید : 114 چهارشنبه 26 مهر 1391 نظرات (1)
مجموعه برنامه رادیویی « راه و بیراه »
پنجشنبه, 13 مهر 1391 ساعت 10:54

مجموعه برنامه رادیویی « راه و بیراه » پخش شده از رادیو معارف، این برنامه به بررسی علل گرایش به جریانهای نو ظهور معنوی و نقد و بررسی شیطان گرایی و عرفانهای کاذب می پردازد. (کارشناس: استاد مظاهری سیف)

محمد فريد بازدید : 102 چهارشنبه 08 شهریور 1391 نظرات (0)
مجموعه سخنرانی از اسماعیل شفیعی سروستانی - آخرالزمان فرستادن به ایمیل
شنبه, 12 فروردین 1391 ساعت 01:14

مجموعه سخنرانی از اسماعیل شفیعی سروستانی - آخرالزمان

 

 

 

دانلود یکجای فایل ها به صورت فشرده (zip):
فرمت: MP3 - تعداد فایل ها: 6

 

دانلود یکجای مجموعه سخنرانی از اسماعیل شفیعی سروستانی - آخرالزمان  (حجم: 33 مگابایت)

عناوین سخنرانی ها:

  • ایدئولوژی نبرد آرماگدون 1
  • ایدئولوژی نبرد آرماگدون 2
  • مثلث مقدس 1
  • مثلث مقدس 2
  • غرب و آخرالزمان 1
  • غرب و آخرالزمان 2

 

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب:

 
محمد فريد بازدید : 178 چهارشنبه 08 شهریور 1391 نظرات (0)
مجموعه سخنرانی از حاج آقای رنجبر - لطافت و زیبایی های دین فرستادن به ایمیل
شنبه, 12 فروردین 1391 ساعت 01:18

مجموعه 20 سخنرانی از حاج آقای رنجبر - لطافت و زیبایی های دین

 

 

 

دانلود یکجای فایل ها به صورت فشرده (zip):
فرمت: MP3 - تعداد فایل ها: 20

 

دانلود یکجای مجموعه سخنرانی از حاج آقای رنجبر - لطافت و زیبایی های دین  (حجم: 77 مگابایت)

عناوین سخنرانی ها:
----

به اشتراک گذاری این مطلب:

 
محمد فريد بازدید : 133 پنجشنبه 26 مرداد 1391 نظرات (0)

گفتم: خسته‌ام. گفتی: لاتقنطوا من رحمة الله .:: از رحمت خدا نا امید نشید (زمر/53) ::. گفتم: هیشکی نمی‌دونه تو دلم چی می‌گذره. گفتی: ان الله یحول بین المرء و قلبه .:: خدا حائل هست بین انسان و قلبش! (انفال/24) ::. گفتم: غیر از تو کسی رو ندارم. گفتی: نحن اقرب الیه من حبل الورید .:: ما از رگ گردن به انسان نزدیک‌تریم (ق/16) ::. گفتم: ولی انگار اصلا منو فراموش کردی! گفتی: فاذکرونی اذکرکم .:: منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره/152) ::. گفتم: تا کی باید صبر کرد؟ گفتی: و ما یدریک لعل الساعة تکون قریبا .:: تو چه می‌دونی! شاید موعدش نزدیک باشه (احزاب/63) ::. گفتم: تو بزرگی و نزدیکت برای منِ کوچیک خیلی دوره! تا اون موقع چیکار کنم؟ گفتی: واتبع ما یوحی الیک واصبر حتی یحکم الل .:: کارایی که بهت گفتم انجام بده و صبر کن تا خدا خودش حکم کنه (یونس/109) ::. گفتم: خیلی خونسردی! تو خدایی و صبور! من بنده‌ات هستم و ظرف صبرم کوچیک... یه اشاره‌ کنی تمومه! گفتی: عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم .:: شاید چیزی که تو دوست داری، به صلاحت نباشه (بقره/216) ::. گفتم: انا عبدک الضعیف الذلیل... اصلا چطور دلت میاد؟ گفتی: ان الله بالناس لرئوف رحیم .:: خدا نسبت به همه‌ی مردم - نسبت به همه - مهربونه (بقره/143) ::. گفتم: دلم گرفته. گفتی: بفضل الله و برحمته فبذلک فلیفرحوا .:: (مردم به چی دلخوش کردن؟!) باید به فضل و رحمت خدا شاد باشن (یونس/58) ::. گفتم: اصلا بی‌خیال! توکلت علی الله. گفتی: ان الله یحب المتوکلین .:: خدا اونایی رو که توکل می‌کنن دوست داره (آل عمران/159) ::. گفتم: خیلی چاکریم! ولی این بار، انگار گفتی: حواست رو خوب جمع کن! یادت باشه که: و من الناس من یعبد الله علی حرف فان اصابه خیر اطمأن به و ان اصابته فتنة انقلب علی وجهه خسر الدنیا و الآخره .:: بعضی از مردم خدا رو فقط به زبون عبادت می‌کنن. اگه خیری بهشون برسه، امن و آرامش پیدا می‌کنن و اگه بلایی سرشون بیاد تا امتحان شن، رو گردون میشن. خودشون تو دنیا و آخرت ضرر می‌کنن (حج/11) ::. گفتم: چقدر احساس تنهایی می‌کنم. گفتی: فانی قریب .:: من که نزدیکم (بقره/186) ::. گفتم: تو همیشه نزدیکی؛ من دورم... کاش می‌شد بهت نزدیک شم. گفتی: و اذکر ربک فی نفسک تضرعا و خیفة و دون الجهر من القول بالغدو و الأصال .:: هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یاد کن (اعراف/205) ::. گفتم: این هم توفیق می‌خواهد! گفتی: ألا تحبون ان یغفرالله لکم .:: دوست ندارید خدا ببخشدتون؟! (نور/22) ::. گفتم: معلومه که دوست دارم منو ببخشی. گفتی: و استغفروا ربکم ثم توبوا الیه .:: پس از خدا بخواید ببخشدتون و بعد توبه کنید (هود/90) ::. گفتم: با این همه گناه... آخه چیکار می‌تونم بکنم؟ گفتی: الم یعلموا ان الله هو یقبل التوبة عن عباده .:: مگه نمی‌دونید خداست که توبه رو از بنده‌هاش قبول می‌کنه؟! (توبه/104) ::. گفتم: دیگه روی توبه ندارم. گفتی: الله العزیز العلیم غافر الذنب و قابل التوب .:: (ولی) خدا عزیزه و دانا، او آمرزنده‌ی گناه هست و پذیرنده‌ی توبه (غافر/2-3) ::. گفتم: با این همه گناه، برای کدوم گناهم توبه کنم؟ گفتی: ان الله یغفر الذنوب جمیعا .:: خدا همه‌ی گناه‌ها رو می‌بخشه (زمر/53) ::. گفتم: یعنی بازم بیام؟ بازم منو می‌بخشی؟ گفتی: و من یغفر الذنوب الا الله .:: به جز خدا کیه که گناهان رو ببخشه؟ (آل عمران/135) ::. گفتم: نمی‌دونم چرا همیشه در مقابل این کلامت کم میارم! آتیشم می‌زنه؛ ذوبم می‌کنه؛ عاشق می‌شم! ... توبه می‌کنم: یا غافر الذنب، اغفر ذنوبی جمیعا گفتی: ان الله یحب التوابین و یحب المتطهرین .:: خدا هم توبه‌کننده‌ها و هم اونایی که پاک هستند رو دوست داره (بقره/222) ::. ناخواسته گفتم: الهی و ربی من لی غیرک گفتی: الیس الله بکاف عبده .:: خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/36) ::. گفتم: در برابر این همه مهربونیت چیکار می‌تونم بکنم؟ گفتی: یا ایها الذین آمنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا و سبحوه بکرة و اصیلا هو الذی یصلی علیکم و ملائکته لیخرجکم من الظلمت الی النور و کان بالمؤمنین رحیما .:: ای مؤمنین! خدا رو زیاد یاد کنید و صبح و شب تسبیحش کنید. او کسی هست که خودش و فرشته‌هاش بر شما درود و رحمت می‌فرستن تا شما رو از تاریکی‌ها به سوی روشنایی بیرون بیارن. خدا نسبت به مؤمنین مهربونه (احزاب/42-43) ::.

محمد فريد بازدید : 185 پنجشنبه 26 مرداد 1391 نظرات (0)

پرنده بر شانه های انسان نشست .انسان با تعجب رو به پرنده کرد و گفت : - اما من درخت نیستم . تو نمی توانی روی شانه ی من آشیانه بسازی .پرنده گفت : - من فرق درخت ها و آدم ها را خوب می دانم . اما گاهی پرنده ها و انسان ها را اشتباه می گیرم . انسان خندید و به نظرش این بزرگ ترین اشتباه ممکن بود .پرنده گفت : - راستی، چرا پر زدن را کنار گذاشتی ؟انسان منظور پرنده را نفهمید ، اما باز هم خندید .پرنده گفت : - نمی دانی توی آسمان چقدر جای تو خالی است . انسان دیگر نخندید. انگار ته ته خاطرات اش چیزی را به یاد آورد . چیزی که نمی دانست چیست . شاید یک آبی دور ، یک اوج دوست داشتنی .پرنده گفت : - غیر از تو پرنده های دیگری را هم می شناسم که پر زدن از یادشان رفته است . درست است که پرواز برای یک پرنده ضرورت است ، اما اگر تمرین نکند فراموش اش می شود . پرنده این را گفت و پر زد . انسان رد پرنده را دنبال کرد تا این که چشم اش به یک آبی بزرگ افتاد و به یاد آورد روزی نام این آبی بزرگ بالای سرش ، آسمان بود و چیزی شبیه دلتنگی توی دلش موج زد . آن گاه خدا بر شانه های کوچک انسان دست گذاشت و گفت : - یادت می آید تو را با دو بال و دو پا آفریده بودم ؟ زمین و آسمان هر دو برای تو بود . اما تو آسمان را ندیدی . راستی عزیزم، بال هایت را کجا گذاشتی ؟ انسان دست بر شانه هایش گذاشت و جای خالی چیزی را احساس کرد . آن گاه سر در آغوش خدا گذاشت و گریست .

محمد فريد بازدید : 165 یکشنبه 22 مرداد 1391 نظرات (0)
مجموعه درسهایی از قرآن - سال 62 و 63 - استاد قرائتی فرستادن به ایمیل

مجموعه درسهایی از قرآن - سال 62 و 63 از استاد قرائتی

 

 

 

عناوین سخنرانی ها:

درسهایی از قرآن - سال 1362

  • تفسير سوره‌ي عاديات2، برتري مجاهدان
  • بيت المال
  • گناه شناسي، خطر گناه و ارزش تقوي، رمضان 62
  • گناه شناسي، گناهان کبيره، رمضان 62
  • گناه شناسي، تظاهر به گناه، رمضان 62
  • گناه شناسي، آثار گناه، رمضان 62
  • گناه شناسي، عوامل گناه، رمضان 62
  • گناه شناسي، كمك به گناه
  • گناه شناسي، توجيه گناه، رمضان 62
  • گناه شناسي، گناهان کليدي، رمضان 62
  • گناه شناسي، زمينه‎هاي اقتصادي گناه، رمضان 62
  • گناه شناسي، اقتصاد از نظر اسلام، رمضان 62
  • گناه شناسي، زمينه‌هاي رواني گناه، رمضان 62
  • گناه شناسي، زمينه‌هاي سياسي گناه، رمضان 62
  • گناه‎شناسي، زمينه‌هاي فرهنگي گناه، رمضان 62
  • گناه شناسي، زمينه‌هاي گناه، رمضان 62
  • گناه‎شناسي، زمينه‌هاي رواني اعتقادي، رمضان 62
  • گناه شناسي، رمضان 62
  • گناه شناسي، توبه1، رمضان 62
  • گناه شناسي، تخلف از پيامبر و امام، رمضان 62
  • گناه شناسي، توبه و جبران گناه 2، رمضان 62
  • گناه‎شناسي، توبه و جبران گناه3، رمضان 62
  • گناه شناسي، عوامل بازدارنده گناه 1، رمضان 62
  • گناه شناسي، عوامل بازدارنده گناه 2، رمضان 62
  • گناه شناسي، عوامل بازدارنده گناه 3، رمضان 62
  • گناه شناسي، عوامل بازدارنده گناه 4، رمضان 62
  • گناه‎ شناسي، عوامل بازدارنده گناه 5، رمضان 62
  • گناه شناسي، عوامل بازدارنده گناه6، رمضان 62
  • نام و نامگذاري
  • امام رضا(ع)
  • امنيت در قرآن1
  • امنيت در قرآن 2
  • امنيت در قرآن3

 

درسهایی از قرآن - سال 1363

  • عبادت چيست1
  • خصوصيات عبادت2، رمضان 63
  • نماز در روايات، رمضان 63
  • نماز و تعقيبات، رمضان 63
  • اذان، رمضان 63
  • روزه1، رمضان 63
  • روزه2، رمضان 63
  • ميهماني و افطاري، رمضان 63
  • سيمايي از قرآن1، رمضان 63
  • سيمايي از قرآن2، رمضان 63
  • سيمايي از قرآن3، رمضان 63
  • خمس1، رمضان 63
  • خمس2، رمضان 63
  • خمس3، رمضان 63
  • خمس4، رمضان 63
  • خمس5، رمضان 63
  • انفاق و صدقه، رمضان 63
  • زكات 1، رمضان 63
  • زکات 2، رمضان 63
  • حج 1، رمضان 63
  • حج 2، رمضان 63
  • حج 3، رمضان 63
  • حج 4، رمضان 63
  • جنگ و جهاد1
  • جنگ و جهاد 2، رمضان 63
  • جنگ و جهاد 3، رمضان 63
  • امر به معروف و نهي از منكر 1، رمضان 63
  • امر به معروف ونهي از منكر2، رمضان 63
  • امر به معروف و نهي از منكر3، رمضان 63
  • مشورت و شوري
  • امام رضا(ع)
  • احترام به درماندگان
  • اسراف و قناعت
  • عيد غدير
  • حجاب
  • امام حسين (عليه السلام)، حادثه کربلا
  • امام حسين (عليه السلام)، خاطراتي از كربلا
  • علم و جهل
  • خبرگان
  • ايمان و اخلاق
  • تولي و تبري1
  • تولي و تبري2
  • پيامبر اسلام(ص)، معراج
  • پيامبر اسلام (ص)، سکينه و آرامش
  • پيامبر اسلام (ص)، روش تبليغ 1
  • پيامبر اكرم (ص)، سيره و روش2
  • پيامبر اكرم (ص)، تشويق
  • پيامبر اسلام (ص)، فتوحات
  • پيامبر اسلام (ص)، برخورد با مخالفين
  • پيامبر اسلام(ص)، پيمان‌ها و قرارداد‌ها 1
  • پيامبر اسلام (ص)، قراردادها و پيمانها2
  • پيامبر اسلام (ص)، زندگاني شخصي
محمد فريد بازدید : 240 یکشنبه 22 مرداد 1391 نظرات (0)
تفسیر سوره نحل از استاد قرائتی فرستادن به ایمیل

تفسیر سوره نحل از استاد قرائتی

 

 

 

دانلود یکجای فایل ها به صورت فشرده (zip):
فرمت: MP3 - تعداد فایل ها: 20

 

دانلود یکجای تفسیر سوره نحل از استاد قرائتی   (حجم: 151 مگابایت)

عناوین فایل ها:

  • آیه 62
  • آیه 60 تا 61
  • آیه 49 تا 59
  • آیه 44 تا 48
  • آیه 43 جلسه دوم
  • آیه 43 جلسه اول
  • آیه 40 تا 42
  • آیه 35 تا 39
  • آیه 31 تا 34
  • آیه 27 تا 30
  • آیه 22 تا 26
  • آیه 17 تا 21
  • آیه 12
  • آیه 4 و 5
  • آیات اول
  • آیه 1
  • آیه 84
  • آیه 80
  • آیه 74
  • آیه 70

 

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب:

 
محمد فريد بازدید : 75 یکشنبه 22 مرداد 1391 نظرات (0)
مجموعه سخنرانی از استاد قرائتی - دعای مکارم اخلاق فرستادن به ایمیل

مجموعه 30 سخنرانی از استاد قرائتی با موضوع دعای مکارم اخلاق

 

 

 

دانلود یکجای فایل ها به صورت فشرده (zip):
فرمت: MP3 - تعداد فایل ها: 30

 

دانلود یکجای مجموعه سخنرانی از استاد قرائتی - دعای مکارم اخلاق   (حجم: 190 مگابایت)

محمد فريد بازدید : 111 یکشنبه 22 مرداد 1391 نظرات (0)
مجموعه سخنرانی از استاد قرائتی - روش تدریس و آیین کلاس داری فرستادن به ایمیل
شنبه, 12 فروردین 1391 ساعت 00:35

مجموعه 18 سخنرانی از استاد محسن قرائتی - روش تدریس و آیین کلاس داری

 

 

 

دانلود یکجای فایل ها به صورت فشرده (zip):
فرمت: MP3 - تعداد فایل ها: 18

 

دانلود یکجای مجموعه سخنرانی از استاد قرائتی - روش تدریس و آیین کلاس داری  (حجم: 322 مگابایت)

محمد فريد بازدید : 68 شنبه 21 مرداد 1391 نظرات (0)

عظم البلاء

دعای

  • Currently 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 1.5 out of 2 votes
نظرات (0)

Lights off

لینک به این فیلم

توضیحات

دانلود - Download

محمد فريد بازدید : 84 شنبه 21 مرداد 1391 نظرات (0)

بی تو ای صاحب زمان

مناجات

  • Currently 4.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 4.1 out of 16 votes
نظرات (1)

Lights off

لینک به این فیلم

توضیحات

دانلود - Download

محمد فريد بازدید : 188 چهارشنبه 16 فروردین 1391 نظرات (0)

مجموعه سخنرانی از حجت الاسلام تقوی - درسهایی از وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی (ره)

شنبه, 12 فروردین 1391 ساعت 01:46

مجموعه 23 سخنرانی از حجت الاسلام تقوی با موضوع درسهایی از وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی (ره)

محمد فريد بازدید : 548 چهارشنبه 16 فروردین 1391 نظرات (1)

مجموعه سخنرانی از مرحوم حجت الاسلام مهندسي - شرح کتاب چهل حدیث امام خمینی (ره)

شنبه, 12 فروردین 1391 ساعت 01:06

مجموعه 145 سخنرانی از مرحوم حجت الاسلام مهندسي - شرح کتاب چهل حدیث امام خمینی (ره)

محمد فريد بازدید : 2266 چهارشنبه 16 فروردین 1391 نظرات (0)

مجموعه سخنرانی از خانم نیلچی زاده - تربیت فرزندان به روش دینی

شنبه, 12 فروردین 1391 ساعت 01:20

مجموعه 11 سخنرانی از خانم نیلچی زاده - تربیت فرزندان به روش دینی

محمد فريد بازدید : 109 سه شنبه 01 فروردین 1391 نظرات (0)

سلام دوستان عيد همه ي شما مبارك

اميد وارم سال خوبي داشته باشيد

http://rozup.ir/up/12emam/2066.jpg

http://rozup.ir/up/12emam/IMAGE634030487944305948.jpg

محمد فريد بازدید : 106 چهارشنبه 24 اسفند 1390 نظرات (0)
این نگاره توسط انی کاظمی در تاریخ ۸م بهمن، ۱۳۹۰ و در دسته "تاریخ تمدن هند باستان + دین و آیین هندو" ارسال شده است.
نویسنده :

New Delhi Temple خدایان و مقدسات مردم هند | تاریخ ما Tarikhema.ir

معبد اسوامینایاران آکشاردهام در دهلی بزرگترین معبد در جهان

هندوستان از گذشته های دور سرزمین عجایب جهان بوده است و در چند دهه ی اخیر بسیار مورد توجه جهان غرب قرار گرفته است به طوریکه امروزه تمام اطلاعات مربوط به تمدن و ادیان و افسانه های در سایتهای اینترنتی بسیاری قرار گرفته و کتابهای مذهبی و تاریخی آن به زبانهای گوناگونی ترجمه شده است.در چنین شرایطی باعث تاسف است که ما ایرانیان با وجود داشتن تمدنی مشترک با هندوستان, اطلاعات اندکی از این سرزمین در اختیار داریم. هندوستان با بیش از ۱ میلیارد جمعیت, دموکراسی ترین کشور جهان سوم است و مردمی خونگرم و مهربان دارد.۹۹% از جمعیت را هندوان( پیروان هندوییسم) تشکیل می دهند.از آنجا که آیین غالبترین مذهب هندوستان است و آشنایی ما با این آیین چندان زیاد نیست, در این مقاله به بررسی مختصری از مقدسات و قوانین آن می پردازیم.

TibetianGanpati خدایان و مقدسات مردم هند | تاریخ ما Tarikhema.ir

: سرزمین رودها

در حیات هندو, رودخانه ها نقش بسیار مهمی بازی می کنند.زیرا رودها برای هندوان مقدس هستند اما این تقدس و پرستش به معنی کفر ابتدایی و یا شرک آنان نیست, بلکه ریشه در فرهنگ و تمدن کهن تری دارد که پیرو احترام به طبیعت است, همانگونه که در نزد زرتشتیان باستان بوده است.

رودخانه های مقدس برای هندوان:

۱- گنگ: مقدس ترین رود هند است .الهه گانگا این رود را نگهبانی می کند.گنگ از هیمالیا سرچشمه می گیرد و از شهرهایی مثل بنارس, هردوار , الله آباد, وراندابن و…می گذرد. بر طبق افسانه ها گنگ از پای ویشنوVishnu( خدای نگهدارنده زندگی در زمین) جاری شده و پس از گذشتن از گیسوان Shiva(خدای فنا و نابودی) به زمین می رسد. هندوان معتقدند که غسل در گنگ, گناهان کبیره را می شوید و اصولاً غسل در رودهای مقدس به هنگام کسوف و خسوف واجب است.آنها همچنین خاکستر و استخوانهای نیم سوخته ی مردگان خود را با مراسمی خاص در آب گنگ می ریزند.

Valmiki Ramayana خدایان و مقدسات مردم هند | تاریخ ما Tarikhema.ir

والماکی رامایانا

۲- سند: دومین رود مقدس هندوان است و نام هندوستان نیز از همین رودخانه گرفته شده است. نام قدیم سند, سندو , بوده است و ایرانیان باستان آن را ,هندو, نام نهادند و در اثر گذر زمان هندو به نامی برای این سرزمین تبدیل شد و هندوستان یعنی “سرزمین رودها”. شاید جالب باشد بدانید که نام لاتین هند, یعنی ایندیا Indiaنیز از همین رود سند برداشته شده است.یونانیان باستان در زبان خود سند را ایندوسIndus می نامیدند و ایندیا با کمی تغییر از ایندوس برداشته شده است.البته لازم به ذکر است که نام قدیم هند در زبان سانسکریت ” بهارات” (Bharat)می باشد. رود سند نیز از هیمالیا سرچشمه می گیرد و به دریای عرب می ریزد.
۳- برهماپوترا(Brahmaputra): از کوههای هیمالیا واقع در تبت سرچشمه می گیرد و رودخانه ای طوفانی است.
۴- جمنا (yamuna): از پنج آب (پنجاب) به سمت جنوب جاری می شود و دهلی را مشروب می کند و شکوه تاج محل در آگره را در آبهای خود منعکس می کند.جمنا با افسانه های مربوط به کریشنه وابسته است.
۵- سرسوتی(Saraswati): رودخانه ای مقدس که در دوران باستان , در کنار آن قربانی های ودایی انجام می دادند و عالمان ودایی در حوزه این رود زندگی می کردند. سرسوتی نام الهه علم و دانش است.
سایر رودهای مقدس هندوستان در جنوب هستند و شامل رودهای گوداوری, کاوری , نرمدا و تاپی می باشند.

گیاهان مقدس :

درختان و گیاهان نیز به عنوان یکی از مظاهر طبیعت , مورد احترام هندوان هستند به طوریکه آنها پیش از قطع یک درخت او را ستایش کرده و عذر خواهی می کنند که این نوع احترام به طبیعت با فرهنگ سرخپوستان بسیار مشابهت دارد. مقدس ترین گیاه هند , انجیر مقدس(Pippala) است که نماینده ویشنو است.این درخت حتی مورد احترام بوداییان نیز هست زیرا معتقدند که بودا زمانیکه زیر سایه این درخت نشسته بود, به حقیقت دست یافت. از دیگر درختان مقدس می توان از درخت پنبه ابریشم نما, درخن تمالا , درخت ویلوا و درخت شمی نام برد.
گل ها نیز بسیار مورد توجه و علاقه هندوان هستند.آنها تقریبا در اکثر مراسم خود از گل به اشکال مختلف استفاده می کنند. گل سرخ چینی برای , گل سفید برای ویشنو , گل نیلوفر برای لکشمی(Laxmi) (الهه ثروت و خوشبختی) , گل زرد برای سرسوتی, گل انبه به خدای کام وگل نیلوفر سرخ برای , نمونه هایی از تقدیم گل به هستند.

Vishnuvishvarupa خدایان و مقدسات مردم هند | تاریخ ما Tarikhema.ir

کوههای مقدس:

مقدس ترین کوه هندوستان هیمالیا است.( هیمالیا در لغت از دو جزء تشکیل شده است.یکی هیما-به معنی برف و سرما و دیگری لیا- به معنی خانه و انبار و هیمالیا در کل به معنی “خانه برف” است)هیمالیا از این جهت مقدس است که در گذشته محل زندگی بوده است. در مقابل کوههای بلند هیمالیا در جنوب, چند رشته کوه و تپه نیز در جنوب هند وجود دارند که ویندهیا (Vindhia)نامیده می شوند.ویندهیا در زبان هندی به معنی کوه جنوبی می باشد و افسانه های زیادی در مورد این کوه وجود دارد.

نوشته های مقدس:

مهمترین و معتبرترین نوشته های مقدس هندوان که بین تمام فرق هندو مورد قبول است, عبارت است از: -کتب (Veda) – براهمن (Brahmana) – آرنیک (Aranyaka) -اوپانیشاد(Upanishad) – پوران(Purana) – راماینه (Ramayana) -مهابهارت( هند بزرگ) (Mahabharat) -آگم ها (Agamas) -پنج راتره (pancara tras) -تنتره(Tantras)
این نوشته ها در یک زمان فراهم نیامده و متعلق به ازمنه متوالی است

خدایان(شخصیت های مقدس):

شاید با شنیدن نام خدایان, این تصور پیش آید که هندوان بت پرست هستند و از وجود خدای یکتا بی خبرند.اگرچه هندوان در ظاهر بت می پرستند اما حقیقت این است که دانایان,حکیمان و هندوان با سواد, خدای یکتا را می پرستند و معتقدند که ذات مطلق الهی یگانه است ولی قشر فقیر و کم سواد هندوستان تا حدود زیادی به همان مظهر مادی توجه دارند و آن را می پرستند اما این نیز به معنی کفر آنان نیست.هندوان معتقدند که این خدایان, مظاهر گوناگون همان خدای یکتا هستند در این باره در ریگ (یکی از چهار ودای موجود)آمده است :
” بر هر ثابت و جنبنده و نیز بر هر آنچه را ه می رود وبر هر آنچه می پرد و بر تمام این آفرینش رنگارنگ,تنها یک خدا فرمانروایی می کند.”
در واقع باید گفت که حقیقت یکی بیشتر نیست اما به نامها و شیوه های گوناگون توصیف می شود.
آفریدگار در این آیین , برهما (Brahma)نامیده می شود که مظهر آفرینش است.سایر خدایان مهم هندو عبارتند از:
-ویشنوVishnu(خدای مظهر بقا و زندگی روی زمین)
- شیوا Shiva(خدای فنا و نابودکننده و وحشت آور اما نام او در سنسکریت به معنی مهربان نیز هست.)
-سرسوتیSaraswati(الهه ی علم و دانش و همسر برهما.سرسوتی دختر شیوا از همسرش پاروتی است)
-لکشمی Laxmi(الهه ی ثروت و خوشبختی و همسر ویشنو. و خواهر سرسوتی)
-شکتیShakti( الهه قهر و نابودی و همسر شیوا)
-گانشا Gnesha( خدای علم و دانایی که سری همچون سر فیل دارد و پسر شیوا است.)
-کالیKali (الهه مرگ)
-رام چندر Ram chandar(رام ماه مانند که یکی از مظاهر ویشنو روی زمین است.)
-کریشناKrishna(هشتمین مظهر ویشنو است.)
-ایندرا Indra(خدای باستانی اقوام آریایی که خدای رعد و برق است)
-اگنی Agni(خدای آتش و تجسم آتش مقدس است.ِاگنی از دیر باز توسط آریاییان باستان پرستش می شده است و هنوز هم آثار تقدس آتش میان هندیان و زرتشتیان وجود دارد.اگرچه زرتشتیان آتش پرست نیستند اما تقدس آتش متعلق به فرهنگ پیش از زرتشت است و تا کنون نیز باقی مانده است.)
-گرودهGaruda(رئیس پرندگان که نیمی از بدنش انسان و نیم دیگر پرنده است و مرکب ویشنو است.)
- Suryaو ماهSoma وبسیاری خدایان دیگر

شهرهای مقدس:

شهرهای مقدس و زیارتگاههای هندو عبارتنداز:
۱-اجودهیا یا آیودیا(Ayodhya): این شهر در شمال هند واقع است و بنابر داستانهای هندو،این شهر پایتخت سلاطین سلسله ماه و از آن جمله رام چندر بوده است.
۲-اوانتی(Avanti): از شهرهای قدیمی هند است و امروزه اوجین(Ujjayina) نامیده می شود.گویند کریشنه در این شهر بزرگ شده است.
۳-گایا(Gaya):شهر گایا واقع در ایالت بیهار در شمال هند است.
۴- (Kashi): مقدس ترین شهر هندوان است.نام قدیم آن “بنارس” است و پس ازآن و بعد هم وارانسی نامیده شده است.شهر بنارس در ساحل شمالی رود گنگ احداث شده است.
۵-کانچی(Kanchi): این شهر در نزدیکی چنای یا مدرس قرار دارد.
۶- متهورا(Mathura):نام یک شهر قدیمی است که اکنون شهر جدیدی روی آن ساخته شده است.بنابر روایات هندو این شهر زادگاه کریشنه است.شهر متهورا در کنار رودخانه مقدس جمنا در شهر آگره واقع شده است و هر سال هنگام عید هولی زایران کثیری به این شهر می روند.
۷-دوارکا(Dvaraka):این شهر در ساحل رود کاتهیاور است و گویند که پایتخت کریشته بوده است.
۸-هردوار: این شهر در مجاورت رود گنگ است.و در آن کشتن حیوانات و حشرات ممنوع است و حتی خوردن تخم مرغ هم ممنوع است
۹-پوشکر(Pushkar): نام این شهر به معنی نیلوفرآبی است و در ایالت راجستان قرار دارد.

روزهای مقدس(اعیاد):

در آیین هندو روزهای مقدس بسیار زیاد است و به مناسبت هر روز جشن مخصوصی بر پا می شود.این جشن ها به منظور نزدیکی به معبود از طریق ستایش و شادی و امید است و سبب پاک شدن گناهان می شود.چند عید مهم عبارت اند از:
-دیوالیDiwali: جشن سال نو در شمال و غرب هند
-ویشوVishu:جشن سال نو در ایالت کرالا در جنوب
-عید هولیHoli: جشن رنگ که مردم پودرهای رنگی و آبهای رنگی به یکدیگر می پاشند.
-دورگا پوجاDurgapuja: جشن پیروزی رام بر دیو پلید راونا که شرح آ، در راماینه آمده است.
-جانمشتامیJanmashtami: جشن تولد کریشنه
-گانش چاتورتهیGanesh chatuthi: جشن ستایش گانشا
-ماها شیوراتریMahaShivratri: جشن ستایش شیوا
هر یک از این جشن ها دارای چندین افسانه و داستان هستند که هر کدام در نوع خود شنیدنی است.

سرزمین یوگا:

بسیاری از ما کلمه یوگا را به عنوان شناسهای از هندوستان شنیده ایم و کتابهای بسیاری در این زمینه به فارسی موجود است.
یوگا(جوگ) Yogaبه معنی انضباط فکری است و در مفاهیم متعددی استفاده می شود مثل تمرکز فکر،مکاشفه،اتحاد روح با ماده،استغراق،اتصال و هر عملی که موجب انضباط فکری شود.کلمه یوگ از فعل یوج(Yuj) مشتق شده است و به معنی بستن و مهار کردن حیوان سرکش است (وشاید از این نظر با کلمه یوغ در فارسی مشابهت داشته باشد اگرچه یوغ در حال حاضر در فارسی فعل نیست.)پس یوگا یعنی اینکه انسان نفس سرکش خود را مهار کند تا بتواند در نهایت به روح کیهانی و اعلی متصل شود.یوگا بر خلاف تصور،از آیین بودا برنخاسته بلکه متعلق به آیین هندو است و شامل تمرینها و مراحل بسیاری می باشد که برخی از آنها در یوگا سوتره آمده است.

:

آیین هندو،قدیمی ترین و کهن ترین مذهب زنده جهان است و اکنون بالغ بر ۹۰۰ میلیون هندو از آن پیروی می کنند.،مکتبی ماورای طبیعی است و اجازه نمی دهد که پیروانش فقط به دنیا یا آخرت دلخوش کنند.زیرا هدف بزرگتری را دنبال می کند و آن دست یابی به حقیقت زندگی است.منظور اصلی آیین هندو آن است که هر هندوی واقعی بتواند به حقیقت مطلق که برهمن نام دارد ،متصل شود.این حقیقت عبارت است از روحی ابدی که برتر و بالاتر از هرگونه علت و معلول و زمان و مکان است.
در مذهب هندو تمام کارها و اعمال مثل کارهای هنری،علمی،سنتی،سیاسی و اجتماعی،وسیله ای هستند برای رسیدن به رستگاری و به همین دلیل یک هندوی کامل،کارهای خود را با نیتی پاک و والا به درست ترین شکل ممکن انجام می دهد.
رقص نیز جزئی از آیین هندو است و جایگاه بسیار بالایی در فرهنگ آن دارد.زیرا رقص کاری مقدس است که از خدایان به انسان رسیده است.شیوا معتقد بوده است که تمامی کائنات همواره در حال رقص جاودانه ای هستند و او این رقص را ایجاد کرد و خودش به انجام آن می پرداخت.رقص هندی که بسیاری ازحرکات یوگا را در خود دارد،فقط برای سرگرمی یا تفریح نیست بلکه یک رقصنده با ایمان هنگام انجام این حرکات به حالت خلسه رفته و به آرامش دست می یابد.این رقص موجب نشاط و شادی روح وروان نیز می شود.
رقصها نیز انواع متنوع و مختلفی دارند.
مذهب هندو دستوراتی خاص در مورد غذای هندوان دارد.هندوان معتقدند که افراط در غذا سبب تنبلی جسم و انحطاط فکر می شود.اغلب هندوان در تمام طول عمر خود، لب به گوشت قرمز نمی زنند وعده ای نیز فقط گوشت مرغ و جوجه یا ماهی مصرف می کنند.
غذای هندوان غالباً شیر گاو و گاومیش و فراورده های شیر است اما شیر گاو زلئو و شتر را نمی خورند.برنج، جو،گندم،لوبیا،خردل،نارگیل،دانه های نباتی، انواع میوه و آجیل از غذاهای عمده هندوان است.همچنین مصرف سیر،پیاز،تربچه و قارچ برای هندوان و مخصوصا براهمن ها ممنوع است.اگرچه این قوانین، کمی عجیب به نظر می رسد، اما نرم خویی و آرامش و قناعت مردم این سرزمین، ناشی از همین تغذیه است.اهمیت ندادن به خوراک و توجه به روح و روان ، مهمترین دلیل پرورش عارفان و ریشیانRishi بزرگ در هند است.
از دیگر معتقدات هندوییسم، تناسخ است. اعتقاد به تناسخ روح به این دلیل است که هندوان می گویند، انسان در طول یک عمر کوتاه، نمی تواند به رستگاری و شعور الهی دست یابد و برای همین هر کسی سلسله ای از چند زندگانی دارد و در هر زندگی بر حسب کارهای زندگی قبلی به قالبی در می آید،گاهی در غالب انسان و خدایان و گاهی در قالب حیوان و گیاه و آنقدر به این تناسخ ادامه می دهد تا به حقیقت مطلق الهی پی برده و رستگار شود.
مذهب هندو،هم مذهبی ساده و ابتدایی است و هم مذهبی پیچیده و فلسفی است.بر همین اساس هر فردی از هر طبقه جامعه می تواند به آن بگرود و از آن استفاده کند.به همین دلیل نیز در جامعه هندو،هم عارفانی هستند که به مقصد عالی رسیده اند و هم عامیانی هستند که هنوز قدمی در راه مذهب برنداشته اند.
اخلاق اساسی هندوییسم، بر پایه طهارت،ضبط نفس،آزادی، راستی و بی آزاری است.بسیاری تصور می کنند که هندوییسم یعنی ریاضت،اما چنین نیست.هندوییسم از زهد و ریاضت طرفداری نمی کند و اصرار هم ندارد که پیروانش امیال نفسانی را به کلی سرکوب کنند.این تفکر مورد تایید پیروان مذاهب جینJain و بودا Buddhaاست اما هندوییسم برعکس، پیروانش را به ازدواج و تشکیل خانواده ترغیب می کند و یکی از مراحل برهمنی نیز ازدواج می باشد.
در هر صورت هندوییسم مذهبی است که اگر عمیقاً به آن نگاه کنیم، دستورات خوب و اخلاقی در خود دارد و معتقد به افراط و تفریط در هیچ کاری نیست بلکه میانه روی را توصیه می کند.با این حال هر فرد هندو آزاد است که بر حسب توان و خواست خویش، از این مذهب بهره برداری کند.
و سرانجام آنکه، هندوییسم می گوید،بشر ناآگاه است و نمی داند که ذات مطلق چگونه روح خود را در آفریدگان دمیده است.آغاز و پایان جهان، ماورای زمان است و زمان همانند پلی است میان ازل و ابد و چون انسان مادی ،اسیر در حصار زمان و مکان است، نمی تواند از ازل و ابد آگاهی داشته باشد.
جمله ای زیبا در بهگودگیتا (Bhagavad gita)هست که می گوید:
“آغاز هستی مخفی و وسط آن آشکار و پایانش ناپیدا است.”

منابع:

  • هند در یک نگاه نوشته دکتر سید محمدرضا جلالی نائینی
  • مشرق زمین گاهواره تمدن نوشته ویل دورانت فصل چهاردهم

سایت: نصور.نت و

hindunet.org
محمد فريد بازدید : 158 چهارشنبه 24 اسفند 1390 نظرات (0)

مجموعه چند کلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی و وعده الهی

در کلام ولی امر مسلمین مدظله


تحولات فوق العاده عظیم کنونی جهان می طلبد تا با مرور چندباره ی فرمایشات ولی امر مسلمین(مدظله) و بزرگان دیگر ، ضمن آگاهی بیشتر نسبت به ابعاد مختلف این وقایع تاریخی ، از روزمرگی و غفلت زدگی بیرون آییم و با کسب درک صحیح از فضای کنونی جهان ، نسبت به تکالیف و وظایف بزرگ خود اقدام نماییم ، لذا در راستای رسیدن به اهداف فوق ما همانگونه که قبلاً وعده آن را به عزیزان داده بودیم چند کلیپ کوتاه و بلند با موضاعات مختلف تهیه نموده ایم که با توجه به قلت بضاعت ، امیدواریم توانسته باشیم تا حدودی در تحقق اهداف فوق ، موفق باشیم. این مجموعه ی چند کلیپ که تحت یک عنوان ارائه شده می کوشد تا با بررسی مباحث مختلفی که اصلی ترین آن ، بیداری اسلامی و تحولات تاریخ ساز کنونی می باشد ، نگاهها و اذهان را هرچه بیشتر به عظمت آنچه اکنون در منطقه و جهان جاری است معطوف نماید.


با سلام و درود بر همه ی عزیزان ، مبشران و منتظران ظهور مهدی فاطمه عج



همانگونه که قبلا به عزیزان قول داده بودیم گروه فرهنگی مبشران ظهور ، مجموعه کلیپی با موضوعات مختلف پیرامون تحولات جاری با عنوان " لحظه ی دیدار " تهیه کرده است که موضوعات متعددی را در برمی گیرد ، این کلیپها که با موضوعات متفاوت و زمان متغییر تهیه شده است در مجموع نمایی کلی از اوضاع کنونی جهان در حال حاضر بدست می دهد :




کلیپ اول


موضوع : پیچ تاریخی

توضیحات : میکس و مونتاژی جذاب از وقایع نیم قرن گذشته حق و باطل تا اوضاع کنونی جهان

مدت زمان : 8 دقیقه

حجم : 57 مگ

لینک : http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/video/lahzeye%20didar1.wmv

کیفیت : wmv - بسیار خوب




کلیپ دوم



موضوع : آغاز نبرد نهایی حق و باطل برای حاکمیت مطلق بر جهان

توضیحات : در این کلیپ به طور مبسوط به رویارویی حق و باطل در طی یک قرن گذشته پرداخته می شود ، تشکیل اسرائیل ، وقوع انقلاب اسلامی ، پروژه ی آرماگدون و زمینه سازی غرب برای نبرد نهایی ، سناریوی 11 سپتامبر و تهاحم دشمنان به خاورمیانه با اهداف آخرالزمانی و آرماگدونی ، زمینه سازی انقلاب اسلامی برای ظهور ، بیداری اسلامی ، و پروژه مرموز 2012 مورد بررسی و کنکاش قرار می گیرد

مدت زمان : حدود 18 دقیقه

حجم : 133 مگ

لینکhttp://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/video/lahzeye%20didar2.wmv

کیفیت : wmv - بسیار خوب




کلیپ سوم



موضوع : تحولات جاری جهان در روایات

توضیحات : در این کلیپ وقوع انقلابهای مردمی ، آشوبها ، اختلافات و درگیریها در روایات عصر ظهور مورد بررسی قرار می گیرد و سقوط پادشاهان ظالم و ستمگر و حکام مستبد در آینه روایات دیده می شود ، نگاهی به اوضاع عربستان ، اوضاع شام و فتح قدس شریف نیز از قسمتهای دیگر این کلیپ است.

مدت زمان : حدود 12 دقیقه

حجم : 88 مگ

لینکhttp://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/video/lahzeye%20didar3.wmv

کیفیت : wmv - بسیار خوب




کلیپ چهارم



موضوع : بیداری اسلامی و وعده الهی در کلام امام خامنه ای(مدظله)

توضیحات : در این کلیپ در ابتدا وعده الهی ظهور در متون اسلامی و ادعیه و زیارات منتسب به امام زمان(عج) به طور گذرا بررسی می شود و در ادامه به فرمایشات بسیار مهم ولی امر مسلمین پیرامون بیداری اسلامی و وعده الهی پرداخته می شود و به نوعی از مفهوم وعده الهی در کلام ولی امر مسلمین(مدظله) رمزگشایی می گردد ، در ادامه  افق درخشان بیداری اسلامی در کلام آقا و پیروزی حتمی و قطعی ملتهای مسلمان به طور مستند مشاهده می گردد ، آخرین بخش این کلیپ به عبارات مهم پیام حج امسال و سایر بیانات امام خامنه ای(مدظله) چون قدرت بین الملل اسلامی ، قدرت بزرگ جهانی(اسلام) ، تمدن نوین اسلامی ، خاورمیانه اسلامی ، مجموعه متحد اسلامی و .... می پردازد

مدت زمان : حدود 13 دقیقه

حجم : 95 مگ

لینک : http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/video/lahzeye%20didar4.wmv

کیفیت : wmv - بسیار خوب




کلیپ پنجم :



موضوع : قواعد ظهور


توضیحات : این کلیپ چکیده ای از چهار سخنرانی استاد پناهیان در مهدیه تهران در تابستان 90 می باشد ، که در این کلیپ محورهای مهم سخنرانی یعنی قواعد ظهور استخراج شده و با اشاره مستند به هر قاعده ظهور ، میزان تحقق آن نشان داده می شود ، قواعدی چون ، قاعده ی غربال ، قاعده خلاء تئوریک ، قاعده فراگیری ظلم و ستم ، قاعده ی یاس ، قاعده دعا و درخواست فرج ، قاعده تشدید احساسات و .... به طور زیبایی مرور می شود. در انتها نیز تعدادی از جملات بشارت آمیز و قابل توجه استاد پناهیان تصویر سازی می شود.

مدت زمان : حدود 12 دقیقه

حجم : 88 مگ

لینک : http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/other/lahzeye%20didar5.wmv

کیفیت : wmv - بسیار خوب




کلیپ ششم:



موضوع : چکیده ی مصاحبه با آیت الله قائم مقامی ، بشارتهای بزرگان

توضیحات : این کلیپ را در واقع می توان دو کلیپ در نظر گرفت ، در بخش اول ، چکیده ای از صحبتهای مهم آیت الله قائم مقامی پیرامون بیداری اسلامی و تحولات جاری جهان و ارتباط آنها با ظهور مشاهده می شود و در بخش دوم بشارتهای بزرگانی چون امام خامنه ای(مدظله) ، سیدحسن نصرالله و .... مرور می شود.

مدت زمان : 10 دقیقه

حجم : 70 مگ

لینک : http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/other/lahzeye%20didar6.wmv

کیفیت : wmv - بسیار خوب

.........................



کیفیت موبایل :

1- کلیپ اول : 5/5 مگ

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/other/lahzeye%20didar1.3gp

2- کلیپ دوم : 4/12 مگ

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/other/lahzeye%20didar2.3gp

3- کلیپ سوم : 4/8 مگ

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/other/lahzeye%20didar3.3gp

4- کلیپ چهارم : 9 مگ

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/other/lahzeye%20didar4.3gp

5- کلیپ پنجم :  3/8 مگ

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/other/lahzeye%20didar5.3gp

6- کلیپ ششم : 6/6 مگ

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hoda1.persiangig.com/other/lahzeye%20didar6.3gp



 

در وبسایت رایحه ظهور

محمد فريد بازدید : 124 سه شنبه 16 اسفند 1390 نظرات (0)
نامه ای از طرف خدا
 
 
 
امروز صبح که از خواب بیدار شدی، نگاهت می کردم، امیدوار بودم که با من حرف بزنی، حتی برای چند کلمه، نظرم را بپرسی یا

برای اتفاق خوبی که دیروز در زندگی ات افتاد، از من تشکر کنی، اما متوجه شدم که خیلی مشغولی، مشغول انتخاب لباسی که می

خواستی بپوشی، وقتی داشتی این طرف و آن طرف می دویدی تا حاضر شوی فکر می کردم چند دقیقه ای وقت داری که بایستی و

به من بگویی: "سلام"، اما تو خیلی مشغول بودی، یک بار مجبور شدی منتظر شوی و برای مدت یک ربع ساعت کاری نداشتی

جز آنکه روی یک صندلی بنشینی، بعد دیدمت که از جا پریدی، خیال کردم می خواهی چیزی به من بگویی، اما تو به طرف تلفن

دویدی و در عوض به دوستت تلفن کردی تا از آخرین شایعات با خبر شوی. تمام روز با صبوری منتظرت بودم، با آن همه

کارهای مختلف گمان می کنم که اصلاً وقت نداشتی با من حرف بزنی، متوجه شدم قبل از نهار هی دور و برت را نگاه می کنی،

شاید چون خجالت می کشیدی، سرت را به سوی من خم نکردی!!! تو به خانه رفتی و به نظر می رسید که هنوز خیلی کارها برای

انجام دادن داری، بعد از انجام دادن چند کار، تلویزیون را روشن کردی، نمی دانم تلویزیون را دوست داری یا نه؟ در آن چیزهای

زیادی نشان می دهند و تو هر روز مدت زیادی را جلوی آن می گذرانی، در حالی که درباره هیچ چیز فکر نمی کنی و فقط از

برنامه هایش لذت می بری، باز هم صبورانه انتظارت را کشیدم و تو در حالی که تلویزیون را نگاه می کردی، شام خوردی و باز

هم با من صحبتی نکردی!!! موقع خواب، فکر می کنم خیلی خسته بودی، بعد از آن که به اعضای خانواده ات شب به خیر گفتی،

به رختخواب رفتی و فوراً به خواب رفتی، نمی دانم که چرا به من شب به خیر نگفتی، اما اشکالی ندارد، آخر مگر صبح به من

سلام کردی؟! هنگامی که به خواب رفتی، صورتت را که خسته تکرار یکنواختی های روزمره بود، را عاشقانه لمس کردم، چقدر

مشتاقم که به تو بگویم چطور می توانی زندگی زیباتر و مفیدتر را تجربه کنی... احتمالاً متوجه نشدی که من همیشه در کنارت و

برای کمک به تو آماده ام، من صبورم، بیش از آنچه تو فکرش را می کنی، حتی دلم می خواهد به تو یاد دهم که چطور با دیگران

صبور باشی، من آنقدر دوستت دارم که هر روز منتظرت هستم، منتظر یک سر تکان دادن، یک دعا، یک فکر یا گوشه ای از قلبت

که به سوی من آید، خیلی سخت است که مکالمه ای یک طرفه داشته باشی، خوب، من باز هم سراسر پر از عشق منتظرت خواهم

بود، به امید آنکه شاید فردا کمی هم به من وقت بدهی! آیا وقت داری که این نامه را برای دیگر عزیزانم بفرستی؟ اگر نه، عیبی

ندارد، من می فهمم و سعی می کنم راه دیگری بیابم، من هرگز دست نخواهم کشید... دوستت دارم، روز خوبی داشته باشی

محمد فريد بازدید : 95 دوشنبه 08 اسفند 1390 نظرات (0)

.

مجموعه کامل ادعیه و زیارات از استاد فرهمند
جمعه, 06 شهریور 1388

مجموعه کامل ادعیه و زیارات از استاد فرهمند شامل 38 فایل صوتی

ادامه / دانلود...

1 2 3 4 5

تبلیغات:


تبلیغات

یاسین مدیا - بانک صوت و فیلم مذهبی
تحقیق آموزشی قرآن کریم از استاد مصطفی اسماعیل
چهارشنبه, 05 بهمن 1390 ساعت 11:48

تحقیق آموزشی قرآن کریم از استاد مصطفی اسماعیل

ادامه / دانلود ...
 
مجموعه وصیت نامه شهدا - صوتی
چهارشنبه, 05 بهمن 1390 ساعت 12:05

مجموعه وصیت نامه شهدا - صوتی

ادامه / دانلود ...
 
مجموعه سخنرانی از استاد انصاریان (12)
چهارشنبه, 05 بهمن 1390 ساعت 11:29

مجموعه 27 سخنرانی از استاد انصاریان با موضوعات: عاقبت به خیری، ارزش عمر و راه هزینه آن ،اهداف خلقت انسان

ادامه / دانلود ...
 
مجموعه سخنرانی از آیت الله سید احمد خاتمی - سیره نبوی
چهارشنبه, 05 بهمن 1390 ساعت 11:42

مجموعه 145 سخنرانی از آیت الله سید احمد خاتمی با موضوع سیره نبوی

ادامه / دانلود ...
 
تفسیر سوره رعد از آیت الله جوادی آملی
چهارشنبه, 05 بهمن 1390 ساعت 11:40

تفسیر سوره رعد از آیت الله جوادی آملی

ادامه / دانلود ...
 
مجموعه سخنرانی از دکتر رحیم پور ازغدی - طرحی برای فردا (15)
پنجشنبه, 24 آذر 1390 ساعت 14:21

مجموعه 29 سخنرانی از دکتر رحیم پور ازغدی - طرحی برای فردا (15)

محمد فريد بازدید : 126 چهارشنبه 26 بهمن 1390 نظرات (0)

راز آرماگدون (1)

مستند

Rating: 4.4 out of 14 votes
نظرات (0)

Lights off

لینک به این فیلم

توضیحات

دانلود - Download

برچسب ها

تعداد صفحات : 3

درباره ما
Profile Pic
سلام به اين وب خوش امديد به اميد ظهور امام زمان (عج)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    كودكان ونو جوانان

    آمار سایت
  • کل مطالب : 107
  • کل نظرات : 630
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 17
  • آی پی امروز : 29
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 31
  • باردید دیروز : 11
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 42
  • بازدید ماه : 84
  • بازدید سال : 1,616
  • بازدید کلی : 40,840
  • کدهای اختصاصی